Tips en vacatures

Wat kan belangrijk zijn voor onze bezoekers, maar ook: wat is voor onze bezoekers leuk om te ondernemen:

Van links naar organisaties die in onze woonplaats graag iets willen betekenen voor anderen tot recepten, van nuttige cursussen tot leuke uitstapjes met het gezin.

Vacatures

Op dit ogenblik heeft ons inloophuis de volgende vacatures. Van belangstellenden voor een functie wordt gevraagd de doelstelling te onderschrijven. Je wordt vrijwilliger bij een mooie organisatie met andere enthousiaste vrijwilligers. Uiteraard vertellen we je meer over de inhoud van de functie en krijg je ondersteuning bij je werkzaamheden. Informatie over de verschillende functies bij de coƶrdinatrice van het Inloophuis, Liesbeth Verhoeven, tel. 06-52239918.

  • Gastvrouw, gastheer
    Elke woensdagmiddag is er een inloopmiddag in ons inloophuis. Hier ontmoeten veel verschillende mensen elkaar. De gastvrouw of gastheer vindt het fijn om bezoekers warm te onthalen, koffie en thee aan te schenken en een luisterend oor te bieden.
    Is dat iets voor u? Dan bent u van harte welkom!
  • Vrijwilligers kinderactiviteiten
    De vrijwilliger kinderactiviteiten of kinderwerker houdt de kinderen bezig tijdens de inloopmiddag, als hun ouders de overige gasten ontmoeten. We kunnen de kinderen knutselactiviteiten aanbieden of sport en spel. Als je andere ideeƫn hebt, dan zijn die zeker welkom. Het zou mooi zijn, als je al enige ervaring hebt in het werken met kinderen, maar dat is geen vereiste. Belangrijk is dat je er plezier in hebt en op goede wijze de kinderen kunt bezig houden.