Deze workshop wordt gehouden woensdag 13 maart tussen 14.00 en 15.00 uur in de ruimte van het inloophuis op de hoek van de Ouverturelaan en de Belcantodreef in de noodlokalen naast OBS Kortland.

Bibliotheek de IJssel organiseert samen met Inloophuis Crimpen-Inn de workshop Gelfdit! Krijg grip op je geld.

Geldfit! Krijg grip op je geld.

Heb je weleens vragen of zorgen over je financiën, ongeacht hoe je leven eruit ziet? De workshop Geldfit! helpt je om grip te krijgen op je geld. Tijdens deze interactieve workshop gaan we dieper in op belangrijke aspecten, zoals reiskosten, internetbankieren, en je recht op extra’s.

Kom en doe mee aan de workshop Geldfit! om jouw financiële kennis te vergroten en meer grip te krijgen op je geld. Samen werken we aan een financieel gezonde toekomst!

Geldzaken regelen via internet: Ontdek de voordelen van internetbankieren en beheer al jouw financiën online.

Reiskosten: Leer waar je op moet letten bij het kopen van een fiets, bereken de kosten van een auto per maand, bekijk mogelijkheden voor het huren en delen van een auto, en ontdek welke OV-chipkaart bij jou past.

Recht op Extra’s: Als je een minimuminkomen hebt, leer je tijdens de workshop over toeslagen en andere regelingen om extra geld te verkrijgen.

De workshop is ook geschikt als je de Nederlandse taal nog niet volledig beheerst, en biedt een geweldige kans om je woordenschat op het gebied van financiën te vergroten.